On the air Greek Radio:  
--:--  | On the air
Toggle Bar

Ο "On The Air Greek Radio" , είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα , με υπερσύγχρονη τεχνολογία και ιδιόκτητους Server . Η πορεία μας ξεκινά το 1990 στο χώρο των FM και συνεχίζεται δυναμικά , κατακτώντας το διαρκώς εξελισσόμενο χώρο του διαδικτύου . Με όπλα τη γνώση , τη πολυετή εμπειρία και τον άρτιο εξοπλισμό μας , στοχεύουμε στη παροχή του υψηλότερου επιπέδου ψυχαγωγίας και ενημέρωσης των ακροατών μας . Η ροή του προγράμματος είναι 24ωρη , αποτελούμενη κατά 80% από ζωντανές θεματικές εκπομπές και κατά 20% από προεπιλεγμένο , ευρέως φάσματος ελληνικό ρεπερτόριο , καλύπτοντας πλήρως όλες τις μουσικές προτιμήσεις .


Δραστηριοποιούμαστε στη προβολή ανερχόμενων και καταξιωμένων καλλιτεχνών μέσω συνεντεύξεων , παρουσίασης και προώθησης δισκογραφικών κυκλοφοριών συνεργαζόμενοι με όλες τις εταιρείες του χώρου , συμμετέχουμε και διοργανώνουμε καλλιτεχνικά δρώμενα που αφορούν το χώρο της μουσικής , της τέχνης , της μόδας και του lifestyle ευρύτερα (events) ενώ παράλληλα παρέχουμε στοχευμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις διαφήμισης .


Η παρουσία μας πέραν του ραδιοφώνου , εκτείνεται στη τηλεοπτική προβολή επιλεγμένων προγραμμάτων μέσω live stream TV από τη σελίδα μας , την ύπαρξη τεσσάρων διαρκώς ενημερωμένων για όλα τα καλλιτεχνικά νέα και δρώμενα καναλιών στο Youtube , καθώς και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook , Instagram , Twitter) . Για το σκοπό αυτό , επανδρώνουμε το έμψυχο δυναμικό μας με ικανά , αξιόλογα και καταξιωμένα στελέχη , δημιουργώντας μια δυνατή και συμπαγή ομάδα , που προσελκύει τους ακροατές και προωθεί με το πιο ευρηματικό και αποτελεσματικό τρόπο τη προβολή των πελατών και συνεργατών μας .


Το διαφημιστικό μας τμήμα , καλύπτει πλήρως τις διαρκώς διευρυνόμενες ανάγκες κάθε υπάρχοντος και μελλοντικού συνεργάτη , παρέχοντας εξειδικευμένες και εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις , απόλυτα συνυφασμένες στο εκάστοτε προφίλ , ώστε να διασφαλισθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα .

 

                                   

 

Αξιότιμοι μελλοντικοί μας συνεργάτες ,

 

Ζούμε σε μια καλπάζουσα και εξόχως ανταγωνιστική εποχή , που μας οδηγεί στη διαρκή αναζήτηση και εξεύρεση ξεχωριστών προτάσεων προβολής και προώθησης της επιχείρησής σας , ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις επιταγές των καιρών , προσφέροντας το μέγιστο δυνατό κέρδος .


Απευθυνόμαστε σε σας , προσδοκώντας σε μια μακρόχρονη και ευοίωνη συνεργασία , που στοχεύει στη στήριξη και κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών σας και εδράζεται στην εμπιστοσύνη και τη φιλία .
Το εξειδικευμένο στελεχιακό μας δυναμικό , είναι πάντα δίπλα σας , για να διαγνώσει και να καλύψει πλήρως τις ανάγκες προβολής της επιχείρησής σας , με συγκεκριμένες , στοχευμένες και πλήρως εξατομικευμένες προτάσεις βασισμένες στο προφίλ και τους στόχους σας , εξασφαλίζοντας την άψογη και ολοκληρωμένη προβολή σας στο ευρύ κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού .


Στόχος μας και πρώτιστο μέλημά μας , είναι η επίτευξη του μέγιστου δυνατού κέρδους βραχυπρόθεσμα , αλλά κυρίως η διεύρυνση της απήχησής σας στο ευρύ κοινό , που θα εγγυηθεί και θα αποφέρει μακροπρόθεσμα τα μέγιστα δυνατά οφέλη , για εσάς και την επιχείρησή σας . Μέσω της αγοράς & ερευνών που έχουν διεξαχθεί σε αυτή , έχει αποδειχτεί πως επενδύοντας στη διαφήμιση στο ραδιόφωνο - πόσο μάλλον όταν αυτό συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου - επωφελείστε από μια πληθώρα προνομίων τα οποία η συμβατική διαφήμιση (έντυπη , door to door κλπ) δε μπορεί να σας προσφέρει . Η επίτευξη της ευρύτερης αναγνώρισής σας μέσω της διαρκούς και ποικιλότροπης προβολής στο σταθμό και τα υπόλοιπα μέσα που διαθέτουμε , εγγυάται την ανάδειξη σας στο κλάδο που δραστηριοποιείστε , ανοίγει νέες αγορές και εξασφαλίζει άμεσα την αύξηση του όγκου πελατών και του τζίρου σας .


Το κύρος και η οντότητα του σταθμού μας , σε συνδυασμό με το πλήθος των πασίγνωστων , επιτυχημένων και προβεβλημένων από εμάς συνεργατών , αποτελούν ακλόνητο επιχείρημα για να συνεργαστείτε μαζί μας . Σε μια περίοδο γενικευμένης κρίσης και ανασφάλειας , το επιτελείο μας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και τις συνθήκες της αγοράς , δημιούργησε ευέλικτα και ελκυστικά πακέτα διαφήμισης , προσαρμοσμένα στο κόστος και τις ανάγκες προβολής για τη καλύτερη ανάδειξη της επιχείρησής σας . Είμαστε δίπλα σας , για να βρούμε μαζί τη καλύτερη λύση για εσάς .
Απευθυνθείτε στο διαφημιστικό τμήμα του σταθμού μας , με τη βεβαιότητα μίας αποδοτικής και επικερδούς συνεργασίας μαζί μας .

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση .

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Tel : 6947 48 99 20 – 6948 254 449